Ons team

Ons team

Wij zijn een hecht team van mensen, die ieder voor zich goed opgeleid zijn voor hun functie. Graag stellen wij ons aan u voor!

Pieter Hoogerbrugge

 06-57906506

Pieter is AA accountant en heeft reeds vele jaren ervaring met dienstverlening aan ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf op het terrein van jaarrekeningen en fiscaliteit.

Pieter komt zelf uit een ondernemersfamilie en hij heeft een goed beeld van wat een ondernemer drijft. 

Karin van Dorp-Akkerman

 06-52078890

Karin is AA accountant en heeft ruime ervaring met het begeleiden van MKB-ondernemers en Not-for-profit instellingen op het gebied van jaarrekeningen, fiscaliteit en adviesopdrachten.

Karin is er trots op om samen met de collega’s van Hoogerbrugge & Partners u van dienst te mogen zijn waarbij zij kwaliteit, persoonlijk contact en bereikbaarheid centraal heeft staan.

Marco Groen

06-11160802

Marco is belastingadviseur, lid van Register Belastingadviseurs (RB).  Marco werkt al bijna 30 jaar als belastingadviseur voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Als fiscaal generalist heeft hij ervaring met alle belastingsoorten.

Vaktechniek en bijhouden van de fiscale kennis staan hoog in zijn vaandel. Als adviseur kan hij u altijd helpen het juiste fiscale spoor te volgen.

Claudia Helmich-Fijlstra

06-21663144

Claudia is AA accountant. Met dienstverlening op het gebied van jaarrekeningen en fiscaliteit aan het Midden- en Kleinbedrijf heeft zij in het verleden ruime ervaring opgedaan.

Ze is een geboren en getogen Westlandse uit Naaldwijk en woont daar nog steeds met veel plezier. Opgegroeid binnen een ondernemersgezin is meedenken met ondernemers  voor Claudia een vanzelfsprekendheid.

Saskia van den Bulk

06-13592030

Saskia is de zogenaamde “spin in het web” bij Hoogerbrugge & Partners. Met een groot talent voor kantoororganisatie regelt en organiseert Saskia alles zowel binnen als buiten het kantoor. Met vele jaren ervaring op een groot accountantskantoor pakt Saskia alle voorkomende werkzaamheden binnen het kantoor op. Snel en efficïënt verzorgt en regelt zij alles tot in de puntjes.

Naast haar werkzaamheden voor Hoogerbrugge & Partners vervult Saskia ook de werkzaamheden van office manager van het kantoorpand MB67 Offices waarin Hoogerbrugge & Partners gehuisvest is.

Freek van den Belt

Freek is als fiscaal specialist al vele jaren betrokken bij diverse fiscale werkzaamheden in het MKB segment. Van Freek kunt u een proactieve instelling verwachten.

Daarnaast is Freek onder meer betrokken bij de Omni-vereniging Velo te Wateringen.