Nieuws

Nieuws

Het tweede steunpakket van EUR 13 miljard: wat wijzigt er?

Het eerste steunpakket dat halverwege maart werd gepresenteerd, loopt op 31 mei af. Nu ligt sinds woensdag 20 mei het tweede steunpakket voor ondernemers op tafel. De maatregelen worden op hoofdlijnen voor drie maanden (juni tot en met augustus) verlengd. Wat zijn de wijzigingen? 

Corona: extra nieuwe maatregelen voor de ondernemer

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen om de ondernemer tijdens de coronacrisis te ondersteunen. Zo mag de dga het gebruikelijk loon verder verlagen, is de vrije ruimte in de werkkostenregeling verhoogd, zijn de TOGS-regeling van € 4000 en het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek versoepeld. Ook is er de mogelijkheid al een zogeheten coronareserve te vormen en is de dga-taks uitgesteld. 

Extra steunmaatregelen bedrijven inzake coronavirus

Het kabinet heeft op 17 maart 2020 extra steunmaatregelen bekendgemaakt voor het bedrijfsleven om zodoende de negatieve effecten van het coronavirus zo goed mogelijk te compenseren. Deze maatregelen komen boven op de reeds eerder genomen maatregelen.

HNP Accountants maakt nu al de balans op van 2020!

Het Europees Kampioenschap Voetbal. (Waarop Nederland uiteraard kampioen wordt.) Het Eurovisie Songfestival. (We winnen gewoon twee keer achtereen.) De Grand Prix in Zandvoort. (Na 33 ronden heeft Max het hele veld gedubbeld.) Een schrikkeljaar. (En 29 februari valt nog op zaterdag ook, dus een extra vrije dag!) De Tour de France. (Op de tweede dag stapt het volledige peloton op één man na af. Er is geen lol meer aan om tegen Mathieu van der Poel te moeten fietsen.) De Olympische Spelen. (KLM moet twee keer vliegen om alle medailles van Tokyo naar Nederland te brengen.)

U merkt, we zien het nieuwe jaar nogal optimistisch tegemoet bij HNP Accountants. Reden om een extra glas te heffen op alle successen die ons te wachten staan. Nog blijer zijn we trouwens met zakelijk succes voor al onze klanten in 2020. Meer omzet. Een hogere marge. Een betere kasstroom. Of een meer solide solvabiliteit. Daar gaan we voor, in het nieuwe jaar. U kunt op ons rekenen.

Proost, op een héél succesvol nieuwjaar!

De Kunst van het Helpen

Driehonderdzeventig accountantskantoren en negenhonderd vestigingen die een stempel dragen van SRA-kantoor. Daarmee verbinden ze zich aan de kwaliteitsstandaard die SRA stelt. Van eenheidsworst is geen sprake, want elk kantoor kent zijn eigen identiteit. In deze rubriek maken we kennis met de verschillende kleuren van het SRA-palet. Deze keer Hoogerbrugge & Partners uit Honselersdijk.

HNP trekt de sprint aan!

De Tour van 2018 zit erop. Voor sommige klanten was het harken om aan de finish te komen. Anderen reden hun concurrenten het snot voor de ogen. Hoe dan ook, het zijn tijden waarin je als ondernemer geen enkel gat meer kunt laten vallen. Je moet op het wiel van de markt zitten. Want voor je het weet moet je lossen en doe je niet meer mee voor de gele trui. En dan helpt het als je in de koers van elke dag een meesterknecht hebt. Eén zoals HNP. Een knecht die u fiscaal uit de wind houdt, die financieel kan linkeballen en de administratie met twee vingers in de neus regelt.

U merkt: we zijn al vroeg in vorm voor 2019, het jaar waarin HNP de trotse sponsor is van wielervereniging Westland Wil Vooruit. En dat niet alleen: we zijn sponsor van de eliterenners, de toppers onder de toppers. Mogen we u als ondernemer ook zo’n elitejaar toewensen, zowel zakelijk als privé?

Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

We hebben het boekjaar 2017 weer goed afgesloten

Namens Hoogerbrugge & Partners heeft accountant Karin van Dorp-Akkerman het jaarverslag 2017 helemaal afgerond. Alle cijfertjes zijn samengesteld en het was dan ook geen enkel probleem om onze jaarrekening te ondertekenen. 

Help een erfenis

Een erfenis kan familierelaties op scherp zetten, weet Freek van den Belt van Hoogerbrugge & Partners in Honselersdijk. Met een goede voorbereiding en open communicatie is dat te voorkomen.

‘We keep it simple’

Hoogerbrugge & Partners is een pas opgericht Westlands accountantskantoor dat vanaf 1 januari 2017 is gevestigd in Honselersdijk. Hoogerbrugge & Partners ontzorgt en staat bedrijven proactief met raad en daad terzijde. Een beknopte kennismaking.

Een ondernemend 2018? We tekenen ervoor!

Een jaar geleden begonnen we met Hoogerbrugge & Partners, afgekort HNP. En nog geen jaar later staat er een perfect ingespeeld team klaar dat al veel mooie klanten heeft kunnen verwelkomen. Daar zijn we trots op en hebben we ook hard aan gewerkt. Want als accountant, gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, onderscheiden we ons door dezelfde ondernemende mentaliteit als onze klanten. Bedankt voor de plezierige samenwerking. En wat ons betreft gaan we in 2018 op dezelfde ondernemende voet verder.

Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!