Nieuws

Extra steunmaatregelen bedrijven inzake coronavirus

Het kabinet heeft op 17 maart 2020 extra steunmaatregelen bekendgemaakt voor het bedrijfsleven om zodoende de negatieve effecten van het coronavirus zo goed mogelijk te compenseren. Deze maatregelen komen boven op de reeds eerder genomen maatregelen. Lees meer


De Kunst van het Helpen

Driehonderdzeventig accountantskantoren en negenhonderd vestigingen die een stempel dragen van SRA-kantoor. Daarmee verbinden ze zich aan de kwaliteitsstandaard die SRA stelt. Van eenheidsworst is geen sprake, want elk kantoor kent zijn eigen identiteit. In deze rubriek maken we kennis met de verschillende kleuren van het SRA-palet. Deze keer Hoogerbrugge & Partners uit Honselersdijk.

Lees meer


We hebben het boekjaar 2017 weer goed afgesloten

Namens Hoogerbrugge & Partners heeft accountant Karin van Dorp-Akkerman het jaarverslag 2017 helemaal afgerond. Alle cijfertjes zijn samengesteld en het was dan ook geen enkel probleem om onze jaarrekening te ondertekenen. Geheel belangeloos heeft Hoogerburgge & Partners (HNP) deze werkzaamheden voor (toen nog) Hospice Beukenrode verricht. Hier zijn we ontzettend dankbaar voor.

Lees meer


Help een erfenis

Een erfenis kan familierelaties op scherp zetten, weet Freek van den Belt van Hoogerbrugge & Partners in Honselersdijk. Met een goede voorbereiding en open communicatie is dat te voorkomen.

Lees meer


‘We keep it simple’

Hoogerbrugge & Partners is een pas opgericht Westlands accountantskantoor dat vanaf 1 januari 2017 is gevestigd in Honselersdijk. Hoogerbrugge & Partners ontzorgt en staat bedrijven proactief met raad en daad terzijde. Een beknopte kennismaking.

Lees meer